Καλησπέρα Χρυσάφη! Η μπάντα σου μπαίνει σε μια νέα εποχή μιας και μια νέα προσθήκη δίνει μια νέα δυναμική στους Crystal Tears. Ο Antony Hamalainen λοιπόν (από τη Φινλανδία) εντάχθηκε στο γκρουπ. Πώς νιώθετε;

Hello Crystal (hey, I think this interview was meant to be… haha!) και ευχαριστούμε πολύ! Λίγο διάστημα μετά την ένταξη του Antony στο δυναμικό μας και είναι refreshing as fuck! Oops, μπορώ να το πω αυτό; Mια νέα εποχή όπως λες, καθότι ο Antony είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που κάναμε. Από τα πρώτα μόλις demos καταλάβαμε τι μπορούμε να κάνουμε μαζί, τα κοινά που έχουμε – όχι μόνο στα γούστα, αλλά ακόμη πιο σημαντικό, ως mindset. Stressfree, easy-going και μιλάμε πλέον για το απόλυτο teamwork.

Πώς ήρθατε σε επαφή μαζί του και τι περιμένετε από αυτή την προσθήκη;

Από την πρώτη κιόλας μέρα. H ιδέα άρεσε πολύ, αλλά φυσικά έπρεπε να δοκιμάσουμε. Κι από το πρώτο κιόλας demo είδαμε, ακούσαμε πράγματα που είπαμε απλά “that’s fucking it”! Oops με συγχωρείς και πάλι χεχε. Φυσικά και δοκιμάσαμε κι άλλους, καθαρές φωνές, φωνές που θύμιζαν τους προηγούμενους τραγουδιστές… Nope. Ούτε κι εγώ το είδα να έρχεται. Έχουμε ήδη κάποια νέα τραγούδια έτοιμα, ανυπομονώ για το ολοκληρωμένο release όταν έρθει η ώρα! Στην τελική, πότε παίξαμε στην ασφαλή πλευρά; Ποτέ.

Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο single του νέου δίσκου “Ghostdance”. Θα το δούμε κομμένο σε 7” είναι πολύ ριψοκίνδυνο σαν κίνηση πια;

Χα! Καλή ερώτηση. Χμμ… ιδέα δεν έχω, χαχα! Νομίζω αν έχεις ένα fanbase το ρίσκο δεν είναι τόσο μεγάλο, ωστόσο η όποια κίνηση, πρέπει να έχει και κάποιο νόημα, έτσι και το 7″ (π.χ. ένα δεύτερο κομμάτι κτλ.). Ποιος ξέρει ωστόσο, ίσως κάναμε στο μέλλον κάποιο limited edition release, γιατί όχι;

Θα γυρίσετε και κάποιο βίντεο για αυτό;

Θα μπορούσαμε φυσικά, τόσα έχουμε κάνει χαχα! Ωστόσο, αυτήν τη φορά είπαμε να δώσαμε έμφαση στο digital streaming/dowloading μέσω όλων των γνωστών πλατφόρμων όπως το Spotify, iTunes, Amazon, Applemusic, Napster κτλ. Παντού όμως! Μπορείτε να ακούσετε και να κατεβάστε άφοβα!

Ο δίσκος πότε με το καλό;

Θα ήταν τέλειο αν μπορούσαμε να το βγάζαμε ως τα μέσα της επόμενης χρονιάς, αλλά πάντα κάτι γίνεται και βγαίνεις εκτός timeframe, πάντα… χαχα!

Ετοιμάζετε και περιοδεία; Μιλήστε μας λίγο για αυτό.

Oh yes! Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχουμε επίσημη ανακοίνωση τις επόμενες βδομάδες…

Αυτή η νέα εποχή είναι για εσάς η καλύτερη της μπάντας έως τώρα;

Θα φανεί, χωρίς να θέλω να ακουστώ cliche, νομίζω πως ΝΑΙ, έτσι με μεγάλα γράμματα χαχα. Σίγουρα ο καιρός θα δείξει, αλλά επειδή αυτό το συγκρότημα έχει περάσει πολλά, well, κάθε εμπόδιο σε καλό. Κάποιες φορές οι αλλαγές επιβάλλονται αν θέλεις να πας μπροστά!

Το κλείσιμο δικό σου.

Ευχαριστούμε πολύ για τις ερωτήσεις! Σας προτρέπουμε να ακούσετε το νέο μας κομμάτι, εύχομαι να σας αρέσει – spread the word, από στόμα σε στόμα από κοινοποίηση σε κοινοποίηση, έτσι λειτουργούσαμε πάντα, power is in our hands!